Cautare

620 de rezultate pentru "fundatia smurd" (3.66 secunde)
ambulanta, unitatea de primiri urgente, SMURD, toate corelate, precum si aparitia sistemului national 112. ... Exista o diferenta intre salariile celor din prespital si spital, in sensul ca specialistii din spital sunt platiti mai prost, comparativ cu cei de la Ambulanta si SMURD".
Dar ce creeaza in momentul de fata sunt articolele tehnice pentru politisti, jandarmi, lucratori MAPN, SMURD: curele, portofele pentru legitimatii, tocuri pentru pistoale, toate din piele naturala.
Ziana Motora si Raluca Zaganescu, cele doua tinere paramedic voluntar la SMURD Cluj care au ajuns primele la victimele accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiate in calitate de martor, miercuri, de procurorii Parchetului Curtii de Apel Cluj.
Nu trebuie decat dotarea cu echipamente de protectie, sa fie izolat omul pana la un spital", a afirmat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Secretarul de stat a participat joi, la Hotel International din Baile Felix, la deschiderea Conferintei nationale cu participare internationala "Search and rescue", editia a sasea, organizata de asociatia SARTISS si SMURD Bihor, la care sunt prezenti, in perioada 7-12 octombrie, in jur de 1200 de medici, asistenti, pompieri si oaspeti din strainatate.
E onorant pentru credibilitatea pe care o are, pentru SMURD, pentru ca a facut SMURD-ul, stiti bine ca iesit lumea in strada, in 2012, ca sa il apere cand a fost schimbat de Basescu.
Cantaretul Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat, scrie Mediafax.
Inurma cu aproape un an, in exact acelasi loc, ISU si SMURD interveneau la un incendiu. ... ISU a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscara, un echipaj de descarcerare si unul SMURD.
Se deruleaza in ritm intens pentru a-i prelua in Norvegia si Finlanda. Cele doua avioane SMURD pleaca la Viena astazi. ... Astazi pregatim avioanele SMURD si urmeaza sa plece in Austria."
Turistii au fost evacuati de catre proprietarii pensiunii, pana la sosirea echipajelor SMURD si ISU Neamt. ... La fata locului au venit mai multe echipaje SMURD si ISU Neamt care au intervenit pentru stingerea flacarilor.
Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat joi ca serviciul de urgenta SMURD, organizat de Raed Arafat la nivelul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, trebuie sa treaca de la Ministerul de Interne la Ministerul Sanatatii, iar acest lucru "trebuie sa fie o politica de sanatate a statului roman".
Ranitii au fost scosi din masina de alti soferi La locul accidentului au venit un echipaj SMURD, Descarcerarea si doua echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Slatina.
Un barbat, pompier la SMURD Moieciu si sotia sa au fost gasiti morti in locuinta din satul Simon, luni dimineata.
Familia angajatului SMURD ucis cu sotia in casa, la Bran sunt in stare de soc. Mama barbatului a povestit in lacrimi in ochi cum a aflat de tragedie.
In urma accidentului au rezultat doua victime care au fost preluate de echipajele SMURD si care au fost duse la Spitalul Sfantul Spiridon si inca una, preluata de echipajul Serviciului de Ambulanta si dusa tot la Spitalul Sfantul Spiridon", a spus medicul de la Serviciul de Ambulanta Iasi, Radu Calistru.
Reclamantii au sesizat faptul ca au fost agresati, suferind leziuni pentru care li s-au acordat ingrijiri medicale de catre un echipaj SMURD, refuzand transportul la o unitate medicala.
La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulantei si de la ISU, care au acordat primul ajutor victimelor, precum si un elicopter SMURD, pentru a transporta persoanele ranite la Bucuresti.
Pana acum 15 ambulanțe si cinci SMURD au plecat spre locul unde s-a petrecut accidentul. ... La nadlac nu exista unitate spitaliceasca, dar avem ambulante si echipaje SMURD care transporta ranitii la Spitalul din Arad", a declarat Vasile Ciceac, primarul din Nadlac, la Realitatea TV.
Primele 6 victime ale accidentului au fost transportate la spitalele Universitar si Bagdasar din Capitala", a spus coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita. ... "Doua ambulante au plecat deja, la fata locului sunt 7 echipaje ale SMURD si se solicita suplimentarea ambulantelor", a spus Daniel Vasile.
"La solicitarea lor, a Consiliului Judetean si a Prefecturii Tulcea deja doua elicoptere de la MAI - un elicopter SMURD pentru o persoana si un altul mare, de Politie, care poate lua trei targi, vor fi trimise in urmatoarele 30 de minute catre Tulcea, unde aeroportul a fost deschis special.
Ministerul de Interne anunta ca in microbuz se aflau 27 de persoane, iar la fata locului s-au deplasat 50 de pompieri si paramedici SMURD si 30 de politisti si jandarmi care asigura zona pentru ca echipajele sa poata transporta cat mai repede ranitii.
google-analytics.com